Wykonanie
Nie potrafię wyjaśnić, dlaczego uwielbiam Nigellę. Może podoba mi się w niej to, że je to, na co ma ochotę? Że nie katuje się dietą? Że dopieszcza nie tylko siebie, ale też rodzinę i znajomych? A może po prostu lubię smaki, które proponuje. Na niektóre moi bliscy reagują sceptycyzmem. Na ten przepis też :) Ale już przekonałam i
męża i córkę, że tosty smażone
maśle z dwoma w
sumie do siebie niepasującymi dodatkami są po prostu cudne :)

Składniki:1
banan4 kromki
pieczywa2 łyżki
masła orzechowego1 łyżka
oleju1 łyżka
masłaSposób przygotowania:Dwie kromki
pieczywa posmaruj
masłem orzechowym, a dwie pozostałe posmaruj dość grubo rozgniecionym
bananem. Złóż ze sobą kromkę z
masłem i kromkę z
bananem. Na patelni rozgrzej
olej z
masłem i smaż złożone tosty - z obu stron do zrumienienia.Podawaj na ciepło :)