Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor fuenlaPoziom trudności: średnieŚrednia ocena potrawyOceń przepis (3 głosy)Bandera espanola - składniki:
sok malinowyadwokatwiśniówkaBandera espanola - sposób przygotowania: Do kieliszka (25 ml - lub większego jeśli ktoś woli) wlać
sok malinowy, następnie powoli, po ściance kieliszka,
adwokat (
ajerkoniak), a na sam wierzch
wiśniówka. Smacznego!Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis

Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu