ßßß Cookit - przepis na Tradycje kulinarne Korei – książka

Tradycje kulinarne Korei – książka

nazwa

Składniki

Wykonanie

22 kwietnia, 2015 by Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Już jest! Po wielu dniach oczekiwania właśnie przyjechała z drukarni moja najnowsza książka – Tradycje kulinarne Korei . Do sprzedaży trafi w czwartek, ale na stronie wydawnictwa Hanami można ją już zamawiać w promocyjnej cenie. Z okazji premiery w następnym tygodniu na blogu pojawi się konkurs. Tymczasem jeszcze raz serdecznie zapraszam na spotkanie poświęcone kuchni koreańskiej, które odbędzie 23 kwietnia o godzinie 18:30 w Państwowym Muzeum Etnograficznym w Warszawie. Wstęp wolny! Wydarzenie ma również swoją stronę na Facebooku .
O kuchni koreańskiej będzie też można posłuchać w radiu i poczytać.
10 numer magazynu Smak – wywiad, przepisy, koreański niezbędnik (już w sprzedaży)
25 kwietnia, godz. 23:35 – Naukowy zawrót Głowy – Jedynka Polskie Radio
30 kwietnia, około godz. 12:30 – Markowy program – Radio dla Ciebie
Podobne wpisy
Kuchnia koreańska – spotkanie w Gdańsku
Spotkania o kuchni koreańskiej i japońskiej, Kraków 21 listopada
„Tradycje kulinarne Korei” na Warszawskich Targach Książki
Listopadowo
Koreańska kuchnia wegetariańska i wegańska – spotkanie
Źródło:http://www.kuchniokracja.hanami.pl/index.php/tradycje-kulinarne-korei-ksiazka-2