Wykonanie

Idealne babeczki na ka ż dy nastrój i pogod ę ! Z dwóch gatunków
czekolady, "podwójnie"
czekoladowe, z musem z
białej czekolady i nutą
wina, cudownie rozpływają się w ustach. Bardzo wykwinty deser, smakuje jak w najlepszej kawiarni .... S ł oneczny kolor
owocu tamarillo ma dzia ł anie energetyzuj ą ce.
Owoc komponuje si ę z daniami na s ł odko jak i na s ł ono .... Tu przeczytasz przepis na jajecznic ę z tamarillo .Składniki na 8 babeczek:Na ciasto: sprawdź tutajDodatkowo:2
owoce tamarilloNa polewę:100 g
białej czekoladykieliszek
białego winaPrzygotowanie:Ciasto przygotowałam z tego przepisu (tu przeczytasz dokładny opis wykonania oraz listę potrzebnych składników).Moja rada:
Czekoladę połam na kawałeczki i rozpuść, podgrzewając na ogniu, z małą ilością
wina. Muffinki polej roztopioną
białą czekoladą i udekoruj cząstkami
owocu tamarillo .