Wykonanie
Powoli zbliżamy się do końca lata.. ale nie ma się co smucić! Początek jesieni obfituje w wiele wspaniałych, smacznych, świeżych
owoców i warzyw. A jak najłatwiej przemycić organizmowi witaminy i makroelementy z tych właśnie produktów? Najłatwiej, a przede wszystkim najszybciej w postaci soku! Wystarczy ledwie 5 minut i już możemy cieszyć się wspaniałym, naturalnie mętnym
sokiem z ulubionych
owoców i warzyw!
![](/Data/Images/kolizjesmakow.blogspot.com\2013_slash_08_slash_swiezy-sok-marchwiowo-jabkowy/l/1135091490.jpg)
Czas przygotowania: 5 minutIlość porcji: 2 kieliszki
![](/Data/Images/kolizjesmakow.blogspot.com\2013_slash_08_slash_swiezy-sok-marchwiowo-jabkowy/l/1680672142.jpg)
Składniki:3
jabłka3
marchewkiJabłka i
marchewki dokładnie myjemy. Wkładamy do sokowirówki i wyciskamy sok. Nalewamy do szklanek i podajemy :) W ciepłe dni najlepiej użyć produktów z lodówki wtedy sok będzie chłodny bez konieczności rozwadniania go
lodem.
![](/Data/Images/kolizjesmakow.blogspot.com\2013_slash_08_slash_swiezy-sok-marchwiowo-jabkowy/l/546377735.jpg)