ßßß
Cookit - przepis na Pasta z makreli i koreczki
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
Pasta z makreli i koreczki
Składniki
Makrela wędzona
Szczypiorek
Koncentrat pomidorowy
Chleb pełnoziarnisty
Ogórek konserwowy
Pasta z makreli
Wykonanie
Szybko, smacznie i zdrowo, czyli tak jak lubię.
Pasta z makreli
idealna na kanapki, a jeśli macie ochotę na coś bardziej eleganckiego to polecam przygotowanie koreczków z
makreli
i
chleba tostowego
:)Składniki:1
makrela wędzona
1 pęczek
szczypiorku
2 - 3łyżeczki
koncentratu pomidorowego
do podania:
pełnoziarnisty chleb
tostowy,
ogórki konserwowe
Przygotowanie:
Rybę
obrać, dokładnie oddzielić
mięso
od ości.Do
mięsa
dodać koncentrat i drobno posiekany
szczypiorek
. Wymieszać, najlepiej palcami.Smacznego!Instrukcja przygotowania koreczków tutaj: Koreczki z
pastą z makreli
Źródło:
http://fit-appetit.blogspot.com/2014/10/pasta-z-makreli-i-koreczki.html
Przepisy powiązane
Nie samą wędliną człowiek żyje
Nie samą wędliną człowiek żyje
Nie samą wędliną człowiek żyje
Nie samą wędliną człowiek żyje
Nie samą wędliną człowiek żyje
Składniki powiązane (0)