Wykonanie
Czekoladowe kubeczki zamiast babeczek z ciasta. Wyjątkowy sposób na podanie dowolnego kremu. U mnie najzwyklejszy
budyń ;)

Składniki:1 opakowanie gotowej
polewy czekoladowej1 opakowanie budyniu
śmietankowegoowoce do dekoracjiOpakowanie z polewą zalać gorącą
wodą i poczekać, aż się rozpuści.
Budyń ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu, ostudzić.Do formy na muffiny włożyć papierowe foremki do babeczek. Wlewać powoli polewę, zaczynając od
boków. Rozprowadzić po całej foremce, uważając, aby ścianki nie były zbyt cienkie (stają się wtedy zbyt łamliwe przy odrywaniu papierka).

Włożyć foremki do lodówki na czas zastygnięcia.Po ok. 30 min wyjąć je z lodówki i bardzo delikatnie (!) odrywać papier.

Smacznego!