Wykonanie
Poszłam trochę na łatwiznę i zamiast zrobić ciasto kruche, to je kupiłam:) Miałam w domu
budyń waniliowy więc dodałam jeszcze
banana i powstało 12 babeczek.

Składniki:1 opakowanie ciasta kruchego1
bananopakowanie budyniu
waniliowegoCiasto podzielić na 12 kwadratów i wyłożyć nim foremki (ja dzieliłam radełkiem do ciasta, stąd wzorek na krawędziach)

Widelcem zrobić dziurki, żeby ciasto nie urosło. Mają powstać
spody do babeczek

Nagrzewamy piekarnik do 180 st. C i pieczemy
spody ok. 20 minutPrzygotować
budyń według opisu na opakowaniuNa wystudzone
spody nakładamy łyżką
budyń i w środku umieszczamy po dwa plasterki
banana - wkładamy babeczki do lodówki na ok. 1h. Jeśli ktoś jest mało cierpliwy - może babeczki jeść od razu:)

Smacznego :)