Wykonanie
![](/Data/Images/gotujebochce.blogspot.com\2013_slash_07_slash_arbuzowe-love/l/-709691687.JPG)
Weekend nad polskim morzem zaliczony. Zrelaksowana, uśmiechnięta i szczęśliwa, z pełnymi akumulatorami wracam do Was z kolejnymi kuchennymi inspiracjami. Dziś nawiązuje troszkę do kuchni śródziemnomorskiej. Wyszło lekko, orzeźwiająco, letnio i wakacyjnie. Pewnie zastanawiacie się czy
feta pasuje do arbuza?? Sprawdźcie sami gwarantuje nie pożałujecie.
![](/Data/Images/gotujebochce.blogspot.com\2013_slash_07_slash_arbuzowe-love/l/-315536839.JPG)
Składniki:-
Arbuz- ulubiony
ser feta-
pieprz- listki świeżej
mięty![](/Data/Images/gotujebochce.blogspot.com\2013_slash_07_slash_arbuzowe-love/l/-754780158.JPG)
Przygotowanie:1.
Arbuza kroimy. Wycinamy serduszka i układamy na talerzu.2.
Fetę kruszymy.3. Posypujemy
pieprzem.4. Dekorujemy świeżymi listkami
mięty.SMACZNEGO !!!