Wykonanie
Czym dziś w kuchni pachnieBlog o smakach i aromatach wydobywajacych się z mojej kuchni.Znajda się tu przepisy zarówno bardziej pracochłonne jak i szybkie,proste w wykonaniu. Kontakt :
[email protected]Blog > Komentarze do wpisu« Włoskie bułeczki
Strucla makowa »" Torciki "Dziś mała zapowiedź tego co będzie dokładniej opisane w najbliższym czasie:)Dwa torciki,jeden dla dziewczynki a drugi dla chłopca.Dziś tylko zdjęcia a w najbliższym czasie opiszę jak przygotować ozdoby do takiego
tortu dla dziewczynki i jak uformować tort w kształcie Zygzaka Maqueena .Ten Zygzak jest dość "szczupły" ponieważ nie był niczym przekładany.Składa się z mocno
czekoladowego ciasta :)Tort małej księżniczki :)


A to sławny Zygzak Maqueene

Zdjęcie średniej jakości ponieważ robione około 2 w nocy:)

niedziela, 08 grudnia 2013, kozakownapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackOstatnie wpisy" Creme brulee ..." Szyszki z ..." Sos ..."
Ciasteczka ..."
Torty ""
Torty "" Kotlety ...Reklama w internecie


Pisz blog
zamów newsletter