ßßß Cookit - przepis na Bijou

Bijou

Wykonanie

« Powrót  
Bijou
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 6
Składnik
Logo Ilość Czego
Plymouth gin 20 mililitrów
chartreuse zielone 20 mililitrów
Słodki czerwony wermut 20 mililitrów
Curacao 10m gramów
Wykonanie:
Całość wymieszać w dzbanku z lodem i przecedzić do kieliszka koktajlowego.
Autor: Floress
Zobacz inne przepisy użykownika!
Alkohole
Koktajle
Poncz
Komentarze:
Autor: karotka
Data: 2009-04-23
mniammm
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/6541/Bijou