ßßß Cookit - przepis na Apres-Ski

Apres-Ski

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 10
Składnik
Logo Ilość Czego
wódka 20 mililitrów
Pernodu 20 mililitrów
Zielony creme de menthe 10 mililitrów
Musująca lemoniada 120 mililitrów
Wykonanie:
Wstrząsnąć pierwsze trzy składniki w shakerze z lodem i przelać przez sitko do wysokiej szklanki z dwiema kostkami lodu. Dodać lemoniadę. Udekorować gałązką mięty i plasterkiem cytryny.
Autor: Floress
Zobacz inne przepisy użykownika!
Alkohole
Drinki (z Wódką)
Koktajle
Kuchnia Hiszpańska
Kuchnia Polska
Komentarze:
Autor: marzeniew
Data: 2009-04-29
spróbuję
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/6426/Apres-Ski