ßßß Cookit - przepis na Gibson

Gibson

Wykonanie

« Powrót  
Gibson
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 7
Składnik
Logo Ilość Czego
Cebulki koktaliowe 2 sztuk
gin 50 mililitrów
wermut wytrawny biały 10 mililitrów
Wykonanie:
Wermut i gin wlać do większej szklanki lub dzbanka z dużą ilością lodu i mieszać przez przynajmniej 30 sekund. Dobrze ochłodzony płyn przelać do kieliszka do Martini. Na koktajlową wykałaczkę nadziać cebulki i włożyć do kieliszka tak, by nęcąco tkwiły na dnie.
Autor: Floress
Zobacz inne przepisy użykownika!
Alkohole
Koktajle
Kuchnia Angielska
Kuchnia Francuska
Kuchnia Włoska
Komentarze:
Autor: Scully16
Data: 2009-04-16
Pycha
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/6277/Gibson