Wykonanie
« Powrót  GibsonDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 7SkładnikLogo Ilość Czego
Cebulki koktaliowe 2 sztuk
gin 50 mililitrów
wermut wytrawny biały 10 mililitrówWykonanie:
Wermut i
gin wlać do większej szklanki lub dzbanka z dużą ilością
lodu i mieszać przez przynajmniej 30 sekund. Dobrze ochłodzony płyn przelać do kieliszka do Martini. Na koktajlową wykałaczkę nadziać
cebulki i włożyć do kieliszka tak, by nęcąco tkwiły na dnie.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!
AlkoholeKoktajleKuchnia AngielskaKuchnia FrancuskaKuchnia WłoskaKomentarze:Autor: Scully16Data: 2009-04-16PychaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: