ßßß Cookit - przepis na Whisky sour

Whisky sour

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 3
Składnik
Logo Ilość Czego
whisky szkodzka 160 mililitrów
czerwony słodki wermut 40 mililitrów
angostura (gorzka wódka)5 mililitrów
wisienki koktajlowe 4 sztuk
kostki lodu 6 sztuk
Wykonanie:
Składniki wrzucić do shakera, dokładnie wymieszać przez wstrząśnięcie, przelać odfiltrowując lód. Przelać do szklanek, do każdej dodać wiśnię nadzianą na szpadkę, brzeg przybrać plasterkiem cytryny.
Autor: justynaf7
Zobacz inne przepisy użykownika!
Drinki (z Whisky)
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/4228/-Whisky-sour