Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 6SkładnikLogo Ilość Czego
whisky szkocka 25 mililitrów
rum brązowy 20 mililitrów
wermut czerwony 10 mililitrówcointreau 5 mililitrówWykonanie:Wszystkie składniki wraz zkostkami
lodu umieścić w szklanicy barmańskiej i zamieszać. Przelać do kieliszkakoktajlowego. Aromatyzować
skórką cytrynową, a wisienkę wrzucić donapoju.Uwagi:Ponadto: kawałek
skórki cytrynowej i wisienkakoktajlowaWysokoprocentowy short drinkpodawany po posiłku.
AlkoholeDrinki (z
Whisky)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: