Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
wołowina 100 gramów
masło 50 gramów
chleb kromki 2 sztuk
natka pietruszki według uznania
olej 3 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:Chude
mięso wołowe umyć i przemielić w maszynce do
mięsa, przyprawić do smaku
solą i
pieprzem.Uformować z niego kuleczkę. Chlebek posmarować
masłem i upiec w piekarniku na złoty kolor lub podsmażyć na patelni w odrobinie
oliwy.Posypać wszystko posiekana
natką pietruszki. Ozdobić warzywami.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: