Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 100 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
filet z piersi kurczaka 500 gramówrosół z
kury 2 kostek
żelatyna 2 łyżek stołowych
Winogrona 300 gramów
woda 750 gramówWykonanie:
Kostki rosołowe rozprowadzić w 750ml gorącej
wody. Filety gotować w rosole 15 minut.
Żelatynę namoczyć w 4 łyżkach zimnej
wody i rozprowadzić w gorącym rosole.
Winogrona przepołowić i wyjąć pestki. Foremki do galarety napełnić
mięsem i
winogronami, zalać rosołem i odstawić do zastygnięcia.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: