Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
kakao granulowane 5 łyżek stołowych
mleko 3 szklanek
śmietana ubita 4 łyżek stołowych
czekolada deserowa 3 kostekWykonanie:Granulowane
kakao wymieszać z letnim
mlekiem, wlać do szklanek i ze szprycy do ozdabiania
tortów wycisnąć na każdą porcję puszystą chmurkę z
bitej śmietany. Przygotowany deser posypać startą drobno
czekoladą i od razu podawać z podłużnymi biszkopcikami.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: