Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
woda 1/2 szklanekkoncentrat \" sok z czarnej porzeczki\" 1 łyżek deserowych
cukier 2 dekagramów
żelatyna 2 gramówWykonanie:Ciepłą, przegotowaną
wodę podzielić na dwie części; w jednej rozpuścić koncentrat i
cukier, w drugiej -
żelatynę, obie części połączyć i pozostawić do zestalenia się.Autor: agata17koZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: