Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
pomarańcza 2 sztuk
banan 2 sztuk
mandarynka 3 sztuk
brzoskwinie z puszki 1/2 puszka
ananasy z puszki 1/2 puszka
jabłko 1 sztuk
Winogrona 40 dekagramów
czekolada mleczna 1 sztuk
czekolada biała 1 sztukWykonanie:
Owoce obieramy, kroimy w sporą kostkę.
Czekoladę rozpuszczamy w naczyniu fondue, dodając odrobinę(2-3 łyżki)
wody.
Owoce zanurzamy w
czekoladzie, i wsuwamy śliniąc się niemiłosiernie :-)Autor: IzkaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: