Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 10(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 6SkładnikLogo Ilość Czego
biszkopty okrągłe 30 sztuk
galaretka 1 sztuk
polewa czekoladowa 1 sztukWykonanie:
Galaretkę przyrządzamy zgodnie z opisem na opakowaniu. Jak zacznie tężeć, wykładamy po sporej "kropli" na płaską część
biszkoptów. Odstawiamy w chłodne miejsce.Przygotowujemy
polewę czekoladową, studzimy ją do temperatury pokojowej. Polewamy nią delicje, wstawiamy do lodówki na 20 min.Smacznego!Uwagi:Delicje można dowolnie ozdabiać:posypać
cukrem pudrem, wiórkami, cukiereczkami.Autor: IzkaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: