ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegopiersi z kurczaka 250 gramówwywar z drobiu 1 litrówsos sojowy 1 łyżek stołowychsos worcester 1 łyżek stołowychocet winny 1 łyżek stołowychmakaron chiński 250 gramówkiełki sojowe 100 gramówsałata 100 gramówdymka, pęczek 1 sztukolej sezamowy 1 łyżek deserowychchili 1 łyżek deserowychWykonanie:Do wywaru wlać ocet, sosy, wrzucić plasterki mięsa i gotować 4 minuty. Dodać kiełki i makaron. Po 2 minutach dołożyć oczyszczone kawałki sałaty i oczyszczoną, posiekaną dymkę. Doprawić olejem sezamowym i chili.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia ChińskaZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: