Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegougotowany
makaron 20 dekagramów
jajko 1 sztukcublki
dymki 2 sztukrosół 1/2 litrów
sól,
pieprz,
przyprawy chińskie według uznania
olej sezamowy 1/2 łyżek deserowychposiekana zielona
pietruszka według uznaniaWykonanie:Do gotującego się i przyprawionego rosołu powoli wlewać, mieszając, roztrzepane widelcem
jajko. Następnie zestawić z ognia i przelać do gorącej wazy. Zupę posypać posiekaną
cebulkę i zieloną
pietruszką, pokropić
olejem sezamowym, podawać z
makaronem zaraz po przyrządzeniu.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia ChińskaZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: