Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 16(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
gruszki 2 sztuk
sok z cytryny 1 łyżek deserowych
szynka 16 plastry
rukola 1 pęczek
ser żółty ostry 30 gramówWykonanie:Umyte
gruszki przekroić na pół, usunąć gniazda nasienne, każdą połówkę przekroić na 4 części. Skropić
sokiem z cytryny. Na cieniutkich plastrach
szynki układać
gruszki, opłukaną, osuszoną
rukolę oraz grube wióry
sera. Zawinąć w ruloniki i przed podaniem schłodzić w lodówce.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
MięsaPotrawy z
seremWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: