ßßß Cookit - przepis na Twaróg domowy

Twaróg domowy

nazwa

Składniki

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 2
(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 1
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
zsiadłe mleko 4 szklanek
mleko 2 szklanek
Wykonanie:
Świerze mleko zagotować, wlać do naczynia z mlekiem zsiadłym, wymieszać i pozostawić do ostygnięcia. Odcedzić twaróg.
Autor: Izzz
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z serem
Sosy i pasty
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/8791/Twarog-domowy