Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 1Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegopolędwiczka wieprzowa 1 sztuk
olej według uznania
pieprz według uznania
sól według uznania
pomidory 2 sztuk
ogórek zielony 0,5 sztukliscie
sałaty według uznania
pieczywo tostowe według uznaniaWykonanie:Umytą, osuszoną polędwiczkę pokroić na 8 plasterków. Dłonią lekko je rozbić i usmażyć na rozgrzanym na patelni
oleju. Oprószyć z obu stron
solą oraz
pieprzem. Umyte
pomidory oraz
ogórek pokroić w plasterki. Opłukane kilka liści
sałaty porwać palcami. Z
pieczywa wyciąć krążki i zrumienić je w piekarniku lub tosterze. Tosty przełożyć warzywami i
mięsem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!InneKuchnia PolskaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: