ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegomieta 100 gramówskórka z pomarańczy 0,25 łyżek deserowychgalaretka jabłkowa 1 sztukocet ostowy według uznaniaWykonanie:Listki mięty umyć, drobno posiekać. Galaretkę roztrzepać, dodać posiekane listki mięty, wymieszać ze skórką otartej pomarańczy i przyprawić do smaku odrobiną octu. Podawać można do mięs.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: