Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
woda 2 łyżek stołowych
mięta 100 gramów
cukier 1 łyżek stołowych
sól według uznania
sok z cytryny według uznaniaWykonanie:Listki
mięty umyć, osączyć, drobno pokroić.
Wodę zagotować z
cukrem, do wrzątku włożyć
miętę , zamieszać , gdy zawrze odstawić. Przyprawić do smaku
sokiem z cytryny i
solą. Podawać do
mięs.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: