Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
sos sałatkowy koperkowo-ziołowy 1 sztuk
pomidory 6 sztuk
papryka zielona 1 sztuk
ogórek zielony 1 sztuk
oliwki czarne 140 gramów
cebula czerwona 1 sztuk
ser feta 40 gramów
olej 4 łyżek stołowych
oregano, liście według uznaniaWykonanie:Sparzone
pomidory obrać ze skórki i pokroić w ósemki, a oczyszczoną
cebulę pokroić w krążki. Oczyszczoną
paprykę pokroić w paski, a umyty
ogórek pokroić w plasterki razem ze skórką.
Ser feta pokroić w kostkę.
sos sałatkowy przygotować wg przepisu na opakowaniu. Wszystkie składniki delikatnie połączyć z sosem, posypać
oliwkami i udekorować listkami
oregano.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia GreckaSałatkiKomentarze:Autor: HarnaśData: 2009-07-07Jaki sos sałatkowy?!
Ocet winny i
oliwa!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: