Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
bakłażan 1 sztuk
patison 1 sztuk
cebula 2 sztuk
czosnek 2 ząbki
pomidor 4 sztuk
marchew 2 sztuk
fasola Jaś 1 szklanek
oliwa 4 łyżek stołowychWykonanie:Na patelni z
oliwą podsmażyć
cebulę,
pory i
czosnek. Obrać i pokroić
bakłażana i
patisona. Obrać
marchewkę i pokroić w drobną kostkę. Poddusić razem w rondelku na
oliwie z kilkoma łyżkami
wody. Dodać ugotowaną
fasolę Jaś i pokrojone w plastry
pomidory. Dusić razem pod przykryciem około 15 minut. Gulasz można podawać z
ryżem,
makaronem lub
ziemniakami.Jarzyny i Pasztety weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: