ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 1Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegokarp 1.2 kilogramówmąka 0.5 szklanekjajko 2 sztukbułka tarta 0.5 szklanekmasło 0.25 kostekWykonanie:Wypatroszonego karpia pokroić w dzwonka (1,5-2 cm). Obtoczyć każde dzwonko w mące, jajku i bułce tartej. ułożyć każde w brytfannie i włożyć do nagrzanego piekarnika. Na każdym dzwonku kłaść kawałeczek masła. Piec do zrumienienia, obracając na drugą stronę.Potrawy z RybWigiliaKomentarze:Autor: pmData: 2008-12-22dobry przepis ale brytfanka musi być zalana olejem 0,5 cmAutor: polokData: 2008-12-20obrzydliweAutor: miolData: 2007-11-07robilam ten przepis .nie dobre toDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: