ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegopapryka czerwona 0,5 sztukpapryka zielona 0,5 sztukpapryka żółta 0,5 sztukwołowina 150 gramówwywar warzywny według uznaniacebula 1 sztukpor 2 łyżek stołowychsól według uznaniapieprz według uznaniaolej według uznaniaWykonanie:Wołowinę umyć pod bieżącą wodą, gotować do miękkości w wywarze warzywnym. Papryki obmyć, wypestkować, pokroić w kostkę, cebule obrać i pokroić w piórka. Por wypłukać pod bieżącą wodą i pokroić. Następnie wszystko podsmażyć na oleju, na koniec przyprawić do smaku.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: