Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegofilety z
soli 4 sztuk
papryka czerwona 2 sztuk
papryka zielona 2 sztuk
przyprawa ziołowa do ryb według uznania
sok z cytryny według uznaniaWykonanie:Umyte, osuszone filety pokroić wzdłuż na paski. Każdy posypać
przyprawa do ryb. Oczyszczone
papryki pokroić w spore kawałki. Paski
ryby zwijać, wkładając do środka kawałki
papryki. Spiąć wykałaczkami i skropić
sokiem z cytryny. Piec 15 minut na tacce do grillowania, przykryte folią aluminiową.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: