ßßß Cookit - przepis na Pieczone ślimaczki z soli

Pieczone ślimaczki z soli

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
filety z soli 4 sztuk
papryka czerwona 2 sztuk
papryka zielona 2 sztuk
przyprawa ziołowa do ryb według uznania
sok z cytryny według uznania
Wykonanie:
Umyte, osuszone filety pokroić wzdłuż na paski. Każdy posypać przyprawa do ryb. Oczyszczone papryki pokroić w spore kawałki. Paski ryby zwijać, wkładając do środka kawałki papryki. Spiąć wykałaczkami i skropić sokiem z cytryny. Piec 15 minut na tacce do grillowania, przykryte folią aluminiową.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z Grilla
Potrawy z Ryb
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/11780/Pieczone-slimaczki-z-soli