ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość CzegoKaszanka 8 sztuksos do potraw z grilla ostry 0 , 5 szklanekczosnek 0,5 sztukjabłka 2 sztukcebula 1 sztukmajeranek 2 łyżek stołowycholej według uznaniaWykonanie:Oczyszczony czosnek pokroić w cienkie plasterki, a cebule w pół talarki. Obrane jabłka pokroić w ćwiartki, a następnie w plasterki.Każdą kaszankę posmarować grubo sosem, obłożyć plasterkami jabłka, czosnku oraz piórkami cebuli. Posypać majerankiem i zawinąć w posmarowana olejem folie aluminiową. Kaszanki grillować ok. 10 minut w średniej temperaturze.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: