ßßß
Składniki :Galaretka z owocami:250 g owoców (borówki, granat, truskawki)2 galaretki przezroczysteMasa z mango:200 ml śmietany 36 %125 g serka mascarpone3 łyżek cukru pudru1 łyżki żelatyny1 dojrzałe mangoMasa z jagodowo- borówkowa:200 ml śmietany 36 %125 g serka mascarpone3 łyżek cukru pudru1 łyżki żelatyny2 łyżki zmiksowanych jagódgarść pokrojonych borówekSpód:100 g ciastek maślanych50 g masła
Przygotowanie:Spód: Ciastka mielimy w blenderze a następnie mieszamy razem z stopionym masłem i wykładamy równomiernie dno foremki. Schładzamy przez minimum 30 minut w lodówce.Masa jagodowo- borówka : Żelatynę rozpuszczamy w 1/4 szklanki gorącej wody. Mocno schłodzoną śmietankę i serek mascarpone ubijamy na sztywno, pod koniec ubijania dodajemy cukier puder, mus z jagód, pokrojone borówki i przestudzoną żelatynę. Wstawiamy do lodówki na całą noc.Galaretki przyrządzamy według instrukcj i na opakowaniu, Studzimy i odkładamy do lodówki, aby zgęstniała. Na ciasto wykładamy pokrojone owoce. Tężejącą galaretkę wykładamy na stężałą masę. Wkładamy do lodówki do całkowitego zastygnięcia. Wykładamy na upieczony spód.Masa mango: Żelatynę rozpuszczamy w 1/4 szklanki gorącej wody. Mocno schłodzoną śmietankę i serek mascarpone ubijamy na sztywno, pod koniec ubijania dodajemy cukier puder, mus z mango i przestudzoną żelatynę.Wstawiamy do lodówki na całą noc.
Agencja ESEO wyróżnia się fachową usługą, która zapewni firmie obecność w wyszukiwarce Google . Dobra reklama w Internecie jest kluczem generowania zysku na wysokim poziomie.