ßßß
8 listopada to mój ulubiony dzień w roku, moje urodziny :) Może po trzydziestce mi przejdzie, ale na razie świętuję. W tym roku urodziny były wspaniałe także dzięki Wam! Bardzo dziękuję za wszystkie życzenia, które od Was otrzymałam <3 jeśli chociaż połowa się spełni to będzie najszczęśliwszym człowiekiem na Ziemi :) Dostałam też super prezenty. Jednym z nich była wizyta u Pana Amaro, opisałam Wam to doświadczenie w oddzielnej relacji.Halloween
Wiem, że nie wszyscy obchodzą Halloween i bardzo szanuję Wasz wybór. Znajduję czas na refleksję, zadumę i pamięć o Tych, którzy odeszli, jednak bardzo lubię wesołe podejście do przemijania i wyprawianie imprezy z przebraniami, fajnymi gadżetami i dobrym, troche strasznym jedzeniem. W tym roku byłam wiedźmą i połączyłam imprezę Halloweenową z urodzinami. Było super :)Mała AnulaDodatkowo musicie wiedzieć, ze ja mam naprawdę straszny charakter. Pracuję nad sobą, jednak niektóre zachowania są bardzo silnie zakorzenione.Dobrze to oddaje poniższe zestawienie ;)
Lubicie Franka? :) Myślę, że nie będziecie mieć problemu z odnalezieniem małej Anuli ;)Trochę inspiracjiFajne linkiGdzie jedzą stołeczni weganie? - bardzo sensowny przewodnik po wegańskiej Warszawie.Lekcja od Brytyjczyków - wszyscy ich uwielbiamy, są tacy klasyczni, mają Królową i fajny akcent. Dzisiaj postanowili w niesamowicie wyrafinowany sposób pokazać nam jak śmiesznie wyglądamy co chwilę spoglądając na nasz telefon.Jak zrobić wrażenie zwykłymi sadzonymi? - niesamowity sposób przygotowania jajek na śniadanie.Festiwal filmów kulinarnych. – brzmi pięknie i najlepsze, ze jest prawdziwe!I pamiętajcie:
Zgadzacie się?A na koniec, mała ściąga i naprawdę piękna grafika:A u Ciebie? Co słychać?Pamiętajcie, dużo spracerów, ciepła herbatka, dobra książka i świat od razu piękniejszy!Zajrzyjcie też na mój instagram!Codziennie coś tam wrzucam :)Dodatkowo zachęcam Was do zapisania się do Newslettera!Pa!Artykuły pogadajmy polecamTagilinki pogadajmyAutorAnna SudołZ zawodu informatyk, z serca kucharz. Wegetarianka i wyznawczyni absolutnej relaksacji kuchennej. Twardy charakterek łagodzi i rekompensuje ludziom smacznym jedzeniem. Wiecznie w kuchni, wiecznie coś kombinuje. Chciałaby zostać sama sobie szefem i stworzyć coś co zapadnie wszystkim w pamięć.Poprzedni wpisBezglutenowe naleśniki (gryczane)Następny wpisWegańskie brownie bezglutenoweNowy wygląd blogaZmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany! Od dzisiaj blog posiada [...] Czytaj dalej +Wegańskie brownie bezglutenoweMyślę, że to ciasto zadowoli wszystkich: wielbicie [...] Czytaj dalej +Bezglutenowe inspiracje Świąteczne z polskich blogów kulinarnychCzęsto pytanie mnie o jakiś przepis. Dlaczego nie [...] Czytaj dalej +Placki z cukinii z serkiem philadelphiaZdrowe i bardzo szybkie w przygotowaniu placuszki [...] Czytaj dalej +