ßßß Cookit - przepis na Pogadajmy… #1

Pogadajmy… #1

nazwa

Wykonanie

Niedawno aktualizowałam stronę współpracy na blogu. Właściwie powinno być to miejsce prowadzące do czystej transakcji biznesowej. Ale czy na blogu, miejscu gdzie ujście ma moja pasja, coś może być tylko biznesem, tylko dla kasy?
Usiadłam i zaczęłam nad tym myśleć. Co napisać? Wstawić statystyki? Wymienić możliwe formy współpracy? Poradników jak to robić jest wiele. Jednak ja czułam, że chce zrobić to po swojemu.
Bloga tworzą ludzie. Oczywiście domyślnym twórcą jest autor to on tworzy główny kontent. Jednak czy blog mógłby istnieć bez czytelników? Osób, które piszą komentarze, dodają swoje opinie, wspierają blogera, stoją za nim murem, wytykają mu też jego błędy i pomyłki (co jest bardzo dobre! Bloger jest tylko człowiekiem i nie jest nieomylny). Czytelnicy na blogu są najważniejsi. A ja bardzo kocham właśnie Was i dlatego postanowiłam na stronie współpracy właśnie o Was napisać, kim jesteście, co lubicie i cenicie. Jeśli macie ochotę zajrzeć i dorzucić swoje sugestię to bardzo zachęcam!
Strona współpracy znajduje się tutaj.
Chciałabym, żebyśmy mieli więcej możliwości do rozmowy. Dlatego pomyślałam, że do Was napiszę tak po prostu. Stąd tytuł tego posta „Pogadajmy” .
Chciałabym się z Wami dzielić moimi przemyśleniami, tym co mnie inspiruje i pcha do przodu. Chciałabym, żebyście poznali mnie lepiej i żebym ja mogła się dowiedzieć kim jesteście Wy.
Dałam temu postowi numerek, jedyneczkę #1 :) Mam nadzieję, że posty moje dla Was, moich stałych czytelników będą pojawiać się cyklicznie. A teraz zapraszam Was na kilka fajnych kolaży i linków :)
Co u mnie?
8 listopada
8 listopada to mój ulubiony dzień w roku, moje urodziny :) Może po trzydziestce mi przejdzie, ale na razie świętuję. W tym roku urodziny były wspaniałe także dzięki Wam! Bardzo dziękuję za wszystkie życzenia, które od Was otrzymałam <3 jeśli chociaż połowa się spełni to będzie najszczęśliwszym człowiekiem na Ziemi :) Dostałam też super prezenty. Jednym z nich była wizyta u Pana Amaro, opisałam Wam to doświadczenie w oddzielnej relacji.
Halloween
Wiem, że nie wszyscy obchodzą Halloween i bardzo szanuję Wasz wybór. Znajduję czas na refleksję, zadumę i pamięć o Tych, którzy odeszli, jednak bardzo lubię wesołe podejście do przemijania i wyprawianie imprezy z przebraniami, fajnymi gadżetami i dobrym, troche strasznym jedzeniem. W tym roku byłam wiedźmą i połączyłam imprezę Halloweenową z urodzinami. Było super :)
Mała Anula
Dodatkowo musicie wiedzieć, ze ja mam naprawdę straszny charakter. Pracuję nad sobą, jednak niektóre zachowania są bardzo silnie zakorzenione.
Dobrze to oddaje poniższe zestawienie ;)
Lubicie Franka? :) Myślę, że nie będziecie mieć problemu z odnalezieniem małej Anuli ;)
Trochę inspiracji
Fajne linki
Gdzie jedzą stołeczni weganie? - bardzo sensowny przewodnik po wegańskiej Warszawie.
Lekcja od Brytyjczyków - wszyscy ich uwielbiamy, są tacy klasyczni, mają Królową i fajny akcent. Dzisiaj postanowili w niesamowicie wyrafinowany sposób pokazać nam jak śmiesznie wyglądamy co chwilę spoglądając na nasz telefon.
Jak zrobić wrażenie zwykłymi sadzonymi? - niesamowity sposób przygotowania jajek na śniadanie.
Festiwal filmów kulinarnych. – brzmi pięknie i najlepsze, ze jest prawdziwe!
I pamiętajcie:
Zgadzacie się?
A na koniec, mała ściąga i naprawdę piękna grafika:
A u Ciebie? Co słychać?
Pamiętajcie, dużo spracerów, ciepła herbatka, dobra książka i świat od razu piękniejszy!
Zajrzyjcie też na mój instagram!
Codziennie coś tam wrzucam :)
Dodatkowo zachęcam Was do zapisania się do Newslettera!
Pa!
Artykuły pogadajmy polecam
Tagi
linki pogadajmy
Autor
Anna Sudoł
Z zawodu informatyk, z serca kucharz. Wegetarianka i wyznawczyni absolutnej relaksacji kuchennej. Twardy charakterek łagodzi i rekompensuje ludziom smacznym jedzeniem. Wiecznie w kuchni, wiecznie coś kombinuje. Chciałaby zostać sama sobie szefem i stworzyć coś co zapadnie wszystkim w pamięć.
Poprzedni wpis
Bezglutenowe naleśniki (gryczane)
Następny wpis
Wegańskie brownie bezglutenowe
Nowy wygląd bloga
Zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany! Od dzisiaj blog posiada [...] Czytaj dalej +
Wegańskie brownie bezglutenowe
Myślę, że to ciasto zadowoli wszystkich: wielbicie [...] Czytaj dalej +
Bezglutenowe inspiracje Świąteczne z polskich blogów kulinarnych
Często pytanie mnie o jakiś przepis. Dlaczego nie [...] Czytaj dalej +
Placki z cukinii z serkiem philadelphia
Zdrowe i bardzo szybkie w przygotowaniu placuszki [...] Czytaj dalej +
Źródło:http://www.grochemogarnek.pl/2014/11/pogadajmy-1