Czas przygotowania: 10 min.Porcja dla 1 osobyKoszt przygotowania: 8 , 00 złSKŁADNIKI:3 plastry sera greckiego halloumi1 łyżka pestek granatu1/4 papryki czerwonej1/4 papryki żółtej5 oliwek greckich bez pestek2 garści sałaty karbowanej1/2 garści rukola2 łyżki oliwi greckiej extra virginświeży pieprzPRZYGOTOWANIE:Sałatę i rukolę myjemy, osuszamy i układamy na talerzu. Dodajemy pokrojoną w słupki paprykę czerwoną i żółtą.Ser halloumi kroimy na 0,5 cm plastry i smażymy na suchej patelni. Tak, aby ser się zarumienił.Usmażony ser układamy na liściach sałaty. Dodajemy oliwki. Wszystko polewamy oliwą i posypujemy pestkami granatu. Doprawiamy świeżo mielonym pieprzem. Smacznego.