ßßß Cookit - przepis na Recenzja SEKO

Recenzja SEKO

nazwa

Składniki

Wykonanie

Blog > Komentarze do wpisu
« Przepyszne gołąbki w sosie ...
Metrowiec staruszek »
Jakiś czas temu zostałam obdarowana produktami rybnymi od firmy SEKO . Dostałam trzy smaki z których najbardziej mi zasmakowały filety śledziowe z zielonymi oliwkami i kaparami . Więc parę słów wam powiem.
Filety śledziowe z zielonymi oliwkami i kaparami SEKO :
Zdejmuje papierowe opakowanie z pudełeczka ze śledziami, stwierdzam od razu , że widać datę do kiedy można spożyć śledzie. Przecinam nożem folię,w oczy od razu rzuca się to , że widać trzy płaty śledzia na których leżą pokrojone kapary i oliwki. Widelcem podnoszę śledzia, czekam chwilkę by odsączył się z oleju, przekładam na talerz i kroje je w mniejsze kawałki ,muszę przyznać że mi smakuje,nie spodziewałam się takiego smaku. Śledzie nie są za słone ani mdłe, mają swój smak, oliwki i kapary nadały im wyjątkowego posmaku. Mogę stwierdzić z całą pewnością, że śledzie są pyszne, bardzo fajnie wyglądają podane jako przekąska.
Filety śledziowe z musztardą francuską SEKO
Tutaj też mamy fajne opakowanie które rzuca się w oczy.Po zdjęciu opakowania widać zafoliowane śledzie z datą spożycia. Po otworzeniu w oczy rzucają się 4 płaty śledzia pokryte z wierzchu gorczycą.Te śledzie również maja bardzo fajny posmak. Tutaj możemy podać je jako rolmopsy. Smakiem podchodzą pod marynowane, takie jakie lubię.
Filety śledziowe z papryczką peperoni SEKO
Tak jak w poprzednich dwóch smakach śledzi te również mają po zdjęciu opakowania datę spożycia . Po zdjęciu foli widać rzucające się w oczy papryczki czerwone. Te śledzie mają lekko pikantny smak, podobne do marynowanych.Można je śmiało podać w całej okazałości na talerzyku.
poniedziałek, 22 lutego 2016, rozowakuchnia
poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »
Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .
O mnie
Joanna Gralik
Jestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.
Kontakt do mnie [email protected]
Tweety na temat @GralikJoanna
Odwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.
Pisz blog
zamów newsletter
Źródło:http://rozowakuchnia.blox.pl/2016/02/Recenzja-SEKO.html