ßßß
 
            
         Składniki :400 g mięsa z piersi indyka lub kurczaka400 g groszku konserwowego350 g plastrów ananasa (puszka z plastrami ananasa i zalewą waży około 570 g)1 płaskie łyżki majonezuolej do smażeniapieprz i sól do smakuSposób przygotowania:Mięso drobiowe opłukać pod bieżącą wodą, pokroić w kostkę, oprószyć solą i pieprzem z każdej strony, a następnie podsmażyć na patelni.Plastry ananasa pokroić w kostkę, groszek odsączyć z zalewy na sicie.Wszystkie składniki połączyć ze sobą, dodać majonez, doprawić solą i pieprzem do smaku, wymieszać.
Składniki :400 g mięsa z piersi indyka lub kurczaka400 g groszku konserwowego350 g plastrów ananasa (puszka z plastrami ananasa i zalewą waży około 570 g)1 płaskie łyżki majonezuolej do smażeniapieprz i sól do smakuSposób przygotowania:Mięso drobiowe opłukać pod bieżącą wodą, pokroić w kostkę, oprószyć solą i pieprzem z każdej strony, a następnie podsmażyć na patelni.Plastry ananasa pokroić w kostkę, groszek odsączyć z zalewy na sicie.Wszystkie składniki połączyć ze sobą, dodać majonez, doprawić solą i pieprzem do smaku, wymieszać.
