ßßß


Dzisiejsza propozycja :proporcja jest dowolna, ile czego dacie zależy tylko od was, każdy sok wyjdzie pysznyJabłkaMarchewSeler naciowySeler zwykłypomorańczekawałek imbiru(z imbirem uważajcie, dajcie naprawdę maleńki kawałeczek, ja się rozpędziłam i dałam pół korzenia, Moc była tak piekąca że musiałam dołożyc sporą porcję owoców dodatkowo a itak sok był pikantny)Jabłek nie obieram, marchwi też nie – myję je tylko bardzo dokładnie usuwając pestycydy, w jednej misce myję je z dodatkiem octu,( odczyn kwaśny) następnie władam do drugiej miski z sodą,(odczyn zasadowy) na końcu płucze w czystej wodzie.Obieram tylko cytrusy ze skóry oraz bulwę selera.Soków nigdy niczym nie dosładzam.

Smacznego!About Pani KucharkaView all posts by Pani Kucharka >< Sernik na zimno z mascarpone i truskawkamiSos ze świeżych grzybów leśnych >