Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
pomidory 2 sztuk
papryka zielona 0,5 sztuk
szczypiorek 3 łyżek stołowych
czosnek 1 ząbki
oliwa 1 łyżek stołowych
papryka mielona ostra według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Sparzone, obrane
pomidory przekroić i usunąć pestki, a miąższ zmiksować z
czosnkiem i
oliwą. Dodać oczyszczona, drobno pokrojona
paprykę oraz posiekany
szczypiorek. Mieszając, doprawić do smaku mieloną
papryką oraz
solą.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: