Salsa pomidorowa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 6
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
pomidory 2 sztuk
papryka zielona 0,5 sztuk
szczypiorek 3 łyżek stołowych
czosnek 1 ząbki
oliwa 1 łyżek stołowych
papryka mielona ostra według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Sparzone, obrane pomidory przekroić i usunąć pestki, a miąższ zmiksować z czosnkiem i oliwą. Dodać oczyszczona, drobno pokrojona paprykę oraz posiekany szczypiorek. Mieszając, doprawić do smaku mieloną papryką oraz solą.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Włoska
Sosy i pasty
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/12657/Salsa-pomidorowa