Pachnie latem.Pachnie deszczem.Pachnie kwiatami.Kofty500g mięsa mielonego (u mnie z indyka)łyżka zielonej czubrycy (stąd)przyprawa do grilla (stąd)cebulajajkosól, pieprzWymieszać mięso z przyprawami i jajkiem.Cebulę pokroić drobno i dodać do mięsa.Formować z masy podłużne kiełbaski.Nabijać na namoczone wcześniej w wodzie patyczki do szaszłyków.Smażyć na grillu albo patelni grillowej przez ok.10minut z obu stron.Najlepiej smakują z sosem czosnkowym - klik .Przyprawy dostałam od aledobre.pl .Przyprawa do grilla ma bardzo aromatyczny, mocno czosnkowy i ziołowy smak. Jest lekko pikantna.Czubryca zielona składa się z cząbru o specyficznych aromacie, lekko korzennym smaku. Świetnie podkreśla smak dań mięsnych jak i sałatek.