Wykonanie
Śniadanie z lodówki, gorąca
kawa. Odpowiada mi to. Chociaż przy tej pogodzie to każdy chyba marzy o ciepłej miseczce ale co tam :DZa ten krem zabierałam się już od dawna. Ale, że za jaglaną jakoś tak nie przepadam to ciągle to odkładałam.
Kurde znów żałuję!W tej wersji ta
kasza bardzooo mi smakowała, no i jeszcze
czekoladowo było to już w ogóle było mniam :D
Inspiracja.PRZEPIS45g
kaszy jaglanejszkl
mleka( lub pół na pół z
wodą)cukier/miódłyżka
kakaoKaszę ugotować wieczorem.(Przepłukać na sitku lub uprażyć na patelni.
Mleko zagotować, wsypać
kaszę i słodzidło, gotować do zgęstnienia, aż
kasza wchłonie cały płyn). Odstawić na noc. Rano zblendować na gładki krem wraz z
kakao.Wczoraj zabiegany dzień. Dziś znów. Ale w końcu trzeba wykorzystać ten ostatni tydzień :>12dni♥