Przepis zajął pierwsze miejsce w konkursie organizowanym przez portal Creative magazine.plLatem sałatki ze świeżymi warzywami i owocami są najpyszniejsze. Zdrowe owoce,warzywa pyszny sos i kolacja gotowa. Smakuje obłędnie :) Prosta sałatka podana inaczej czyni ją wyjątkową. Nie wiem jak inni ale ja bym jadła ją oczami. Inspiracją do podania sałatki w ogórki była restauracja hotelowa.Składnikisałata lodowa2 szt ogórkipomidory koktajloweser mozzarella w kulkachmalinyolej rzepakowy Rapsosok z cytrynyocet balsamicosól,pieprz do smakuWykonanieOgórek dokładnie myjemy kroimy na wzdłuż na cienkie długie plastry.Sałatę lodową dokładnie myjemy osuszamy suszarką do sałaty lub ręcznikiem papierowym.Pomidorki myjemy kroimy na pół. Ogórek myjemy kroimy na pół,wydrążamy środek kroimy. Do miski wkładamy wszystkie składniki sałatki( sałatę lodowa, ogórek, maliny,ser,pomidorki ) doprawiamy do smaku ocet,soląpieprzem i sokiem z cytryny mieszkamy. Z cienkich plastrów ogórka robimy okrąg na talerzu do środka wkładamy wymieszane składniki sałatki. Sałatkę polewamy olej rzepakowym Rapso.