ßßß
SKŁADNIKI:arbuz 1 sztwinogrona czerwone i zielone 1 garśćborówka 100 gkiwi 3 sztbanan 2 sztjabłko zielone 1 sztcytryna 1/2 sztPRZYGOTOWANIE:Arbuza przekroić na pół. Następnie wydrążyć, brzegi arbuza powycinać w ząbki – ok 1 cm głębokości. Miąższ z arbuza pokroić . Kiwi obrać ze skórki i przekroić na pół a następnie w plastry. Winogrona zielone i czerwone opłukać. Borówki oczyścić i opłukać. Jabłka nie obierać, wyciąć gniazda nasienne i resztę pokroić w kosteczkę. Banana obrać, pokroić w plastry. Wszystkie owoce przełożyć do miski, skropić sokiem z połowy cytryny i wymieszać. Wstawić do lodówki, podawać mocno schłodzone. Smacznego:)