ßßß
 
            
         Składniki:marchewka (świeża lub mrożona)masłowodacukiersólSposób przygotowania:1. Jeśli używamy świeżej marchewki, należy ją najpierw obrać i pokroić w kostkę.2. Do małe go ron delka wsypujemy marchewkę, zalewamy bardzo niewielką ilością wody, delikatnie solimy i gotujemy na miękko. W razie potrzeby uzupełniamy wodę.3. Kiedy marchewka jest j u ż miękka, dodajemy 1-2 ły żki masła, słodzimy do smaku i jeszcze chwilę dusimy.4. Podajemy na ciepło do dr ugiego dania.Smacznego!!!
Składniki:marchewka (świeża lub mrożona)masłowodacukiersólSposób przygotowania:1. Jeśli używamy świeżej marchewki, należy ją najpierw obrać i pokroić w kostkę.2. Do małe go ron delka wsypujemy marchewkę, zalewamy bardzo niewielką ilością wody, delikatnie solimy i gotujemy na miękko. W razie potrzeby uzupełniamy wodę.3. Kiedy marchewka jest j u ż miękka, dodajemy 1-2 ły żki masła, słodzimy do smaku i jeszcze chwilę dusimy.4. Podajemy na ciepło do dr ugiego dania.Smacznego!!!