Wykonanie
Monday,
March 11, 2013
Nie myślałam nigdy, że
suszone owoce mają tak wszechstronne zastosowanie. Dodatki do owsianek,
trufle, pyszne kremy, polewy, ciasta i wiele wiele innych.Dziś kolejny, prosty mazurek. Tym razem z przesłodką daktellą. Smakuje świetnie! Do tego kłoski z kruchego ciasta i gotowe.*****************************************************************************Date and almonds mazurek
cakeI have n ever thought that dried fruits give so many opportunities . You may use them as an addition for cereals, truffles, delicious creams,toppings, cakes and much
more .
Today,again,simple polish mazurek
cake . This
time with hell-sweet datella made of dried dates and choco . It tastes great!
Czego potrzebujesz?1 kruchy blat z tego przepisuok. 6-7 łyżek daktelli z tego przepisu
migdały po posypaniaCo teraz?1.To bardzo proste :) Posmaruj kruche ciasto daktellą i posyp
migdałami. Z resztek ciasta ulepiłam kłosy i upiekłam je razem ze
spodem, a na końcu ułożyłam je na kremie.
Date and almonds mazurek
cake .What do you need ?1 ready pastry from this recipe6-7 tablespoons of datella from this recipealmonds for garnishingWhat now?1.It's
very simple :)Spread the pastry with datella and sprinkle with almonds I made a little graind out of the remaining dough and baked them together with the dough .