ßßß
Nie myślałam nigdy, że suszone owoce mają tak wszechstronne zastosowanie. Dodatki do owsianek, trufle, pyszne kremy, polewy, ciasta i wiele wiele innych.Dziś kolejny, prosty mazurek. Tym razem z przesłodką daktellą. Smakuje świetnie! Do tego kłoski z kruchego ciasta i gotowe.*****************************************************************************Date and almonds mazurek cakeI have n ever thought that dried fruits give so many opportunities . You may use them as an addition for cereals, truffles, delicious creams,toppings, cakes and much more .Today,again,simple polish mazurek cake . This time with hell-sweet datella made of dried dates and choco . It tastes great!
Czego potrzebujesz?1 kruchy blat z tego przepisuok. 6-7 łyżek daktelli z tego przepisumigdały po posypaniaCo teraz?1.To bardzo proste :) Posmaruj kruche ciasto daktellą i posyp migdałami. Z resztek ciasta ulepiłam kłosy i upiekłam je razem ze spodem, a na końcu ułożyłam je na kremie.
Date and almonds mazurek cake .What do you need ?1 ready pastry from this recipe6-7 tablespoons of datella from this recipealmonds for garnishingWhat now?1.It's very simple :)Spread the pastry with datella and sprinkle with almonds I made a little graind out of the remaining dough and baked them together with the dough .