Wykonanie
Masło czosnkowe jest idealnym dodatkiem do ciepłych bułeczek, chrupiącej
bagietki czy grillowanego
chleba tostowego. Połączenie wyłącznie naturalnych składników owocuje niezwykłym smakiem i aromatem .Składniki
- kostka
masła- 4 ząbki
czosnkuDrogi internauto - jeżeli przepisy znalezione na tym blogu uważasz za przydatne i chętnie wykorzystasz je w swojej kuchni możesz wziąć udział w rozwoju tego bloga aby było ich jeszcze więcej. Wystarczy, że przed opuszczeniem klikniesz na którąś z reklam - wystarczy tylko tyle i aż tyle :)Z góry dziękuję.WykonanieZąbki
czosnku, obrać, przecisnąć przez praskę i utrzeć z szczyptą
soli. Tak przygotowany
czosnek wymieszać dokładnie z miękkim
masłem. Po wymieszaniu przełożyć
masło do maselnicy lub innej foremki ( np. silikonowa forma do muffinek ).Życzę smacznego.Komentarze oraz
lajki mile widziane :)