ßßß
Będzie potrzeba:-podłużne biszkopty-2 duże brzoskwiniowe jogurty-paczka wiórków kokosowych-1/2 łyżeczki cukru waniliowego-1 łyżeczka kawy mielonej-2 galaretki brzoskwiniowe-puszka brzoskwiń-żelatynaBiszkopty nasączyć w rozpuszczonej kawie i ułożyć na spod blaszki.4 łyżeczki żelatyny rozpuścić w gorącej wodzie i odstawić do wystygnięcia.Jogurty zmiksować z wiórkami kokosowymi i cukrem,potem dodać ostudzona żelatynę.Wylać masę na biszkopty i odstawić do zimnego miejsca,żeby się zsiadłoW miedzy czasie rozpuścić galaretki,jak masa jogurtowa się zetnie,położyć na ina brzoskwinie pokrojone w paseczki i wylać zsiadająca się galaretkęJeśli ktoś chce może dać na sam koniec na wierch bita śmietanę