ßßß
 
            
         Miałam w lodówce kawałek papryki żółtej i czerwonej dlatego postanowiłam ją do czegoś wykorzystać. A że dziś jest piątek to wypadło na jajecznicę...:)Składniki:-malutki kawałeczek papryki żółtej i czerwonej-cebula-jajka-masło-sólSposób przygotowania:Cebulę i paprykę kroimy w malutką kosteczkę. Jajka rozbijamy do miski, roztrzepujemy je widelcem i doprawiamy solą. Łyżkę masła roztapiamy na patelni a następnie wrzucamy warzywa i smażymy aż się zeszklą.Kiedy warzywa będą wystarczająco podsmażone zmniejszamy ogień i wlewamy jajka. Smażymy jajka aż nie będą płynne. Trzeba również uważać by jajecznica nie była za sucha.Smacznego!:)A.
Miałam w lodówce kawałek papryki żółtej i czerwonej dlatego postanowiłam ją do czegoś wykorzystać. A że dziś jest piątek to wypadło na jajecznicę...:)Składniki:-malutki kawałeczek papryki żółtej i czerwonej-cebula-jajka-masło-sólSposób przygotowania:Cebulę i paprykę kroimy w malutką kosteczkę. Jajka rozbijamy do miski, roztrzepujemy je widelcem i doprawiamy solą. Łyżkę masła roztapiamy na patelni a następnie wrzucamy warzywa i smażymy aż się zeszklą.Kiedy warzywa będą wystarczająco podsmażone zmniejszamy ogień i wlewamy jajka. Smażymy jajka aż nie będą płynne. Trzeba również uważać by jajecznica nie była za sucha.Smacznego!:)A.